Aardbeien

Gezond
Veel mensen houden van onze aardbeien! Ze zijn lekker zoet en ze zijn gezond. Aardbeien zitten vol met vitamines en mineralen. De belangrijkste zijn: vitamine B, vitamine C, vezels, foliumzuur en kalium. Vitamine C is belangrijk voor een goede weerstand.
Ook zijn aardbeien een bron van foliumzuur. Dat is nodig voor een goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen.

Antioxidanten
Daarnaast beschermen de antioxidanten in de aardbeien de zenuwcellen tegen infecties en oxidatie. Een antioxidant helpt met het neutraliseren van schadelijke stoffen in het lichaam. Daardoor vertraagt het verouderingsproces in de hersenen.
Naast bescherming tegen mentale achteruitgang, helpen aardbeien ook tegen kanker, hart- en vaatziekten, bloedklonters, infecties en arteriosclerose.

Kortom, aardbeien zijn goed en gezond voor lichaam en geest!


Vers van het land

Onze aardbeien liggen direct vers van het land in onze boerderijwinkel. We plukken de aardbeien pas als ze helemaal rood zijn. Daardoor zijn ze extra lekker zoet. Dit kan omdat wij korte lijnen hebben en de aardbeien direct rechtstreeks leveren aan de supermarkten en het hotel waar onze aardbeien ook worden verkocht.